Tanssitunnit Ajankohtaista

Lisätietoa ja ilmoitautumiset :

skarabe106@gmail.com

Osoite:

Rautatienkatu 3, Lahti, Hannunsali:toinen kerros, käynti sisäpihan kautta )

goo.gl/maps/VIqCH

Skarabé ry ei ole vakuuttanut harrastajia.

Huolehdithan siitä, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa.

Kuvaaminen

Videokuvaus ilman opettajan lupaa on kielletty. Voit kuvata koreografian sovitusti, kuvattua materiaalia ei saa jakaa luvatta somessa,se on tarkoitettu vain oman muistin ja oppimisen tueksi.

Kuvausoikeus on niillä henkilöillä, jotka ovat osallistuneet kyseiselle koreografiakurssille / osallistunut pääsääntöisesti koreografiatunneille tai opetellut tanssin yksityistunneilla.

Osallistuttuasi tunneille saat myös linkin koreografiaan.

Mikäli otat valokuvia, kysy kaikilta lupa, kuvan saa jakaa somessa vain, mikäli jokaiselta kuvassa olevalta henkilöltä on siihen lupa samoin myös tägäämiseen tarvittaan jokaisen lupa.

TANSSITUNNIT  SYKSY 2022

Tuntihinnat:

Jäsen: 5€/h, 10€/2h

Ei jäsen: 6€ /h, 12€/2h   /  ensimmäinen kokeilukerta maksuton.

Jäsenmaksu: 20€/ vuosi

Tanssitunnit : sunnuntaisin klo.18.-20.00 Hannunsali, Rautatienkatu 3.

Skarabé ry ei ole vakuuttanut harrastajia.

Huolehdithan siitä, että vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa.

Itämaisen tanssin alkeet sunnuntaisin

4.9. – 4.12.2022  klo 18-19      1 h/ vko, yht. 14 h.

Pakettihinta 42,- (tuntihinnaksi jää tällöin 3,-/h),

tunnit yksittäin 6,-/h, jäsenet 5,-/h.

Ohjaaja Varpu Pulkkinen.

Naisellisen pehmeää ja vahvaa liikekieltä sekä ilmaisua. Opettelemme itämaisen tanssi liikkeitä ja pieniä askelsarjoja. Iskut, ravistukset, rullaukset, nostot, kasit ynnä muut tutuiksi ja keho liikkeelle monipuolisesti. Soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille.

Tanssitunnit sunnuntaisin klo 18-20

Tunnit alkavat 14.8.

14.8. – koreografioiden kertausta ja pieniä sarjoja, klo 18-20, ohjaajat Anu ja Sohvi Vehkapuro

21.8. – koreografioiden kertausta ja pieniä sarjoja

28.8. – koreografioiden kertausta ja pieniä sarjoja

Koreografiatunti klo 19-20 (4.9.- 16.10.) 1 h/ vko, yht. 7 h. Romanitanssi.

Ohjaaja Irina Podgornova.

Tanssi kuin Esmeralda!

Vauhdikas mutta helpohko tanssi tamburiinin kanssa tai ilman. Asusteeksi suosittelemme leveähelmaista pitkää hametta. Sopii enemmän ja vähemmän tanssineille. Heittäydy romanitunnelmaan ja tule mukaan!

Koreografiatunti klo 19-20 (23.10.- 4.12.) 1 h/ vko, yht. 7 h.

Itämainen estraditanssi Raks Bedeya.

Ohjaajat Anu ja Sohvi Vehkapuro.

Tanssi koostuu eri osioista. Opettele koko tanssi tai nappaa osia. Näyttävä sisääntulo huivin kanssa, saidi-osuus, balady-osuus, rumpuosio, kiitososio… kesto n. 4 min. Mukaan iso kevyt huivi. Myös lainahuiveja saatavilla. Tanssi soveltuu osin alkeistasolle, mutta antaa haastetta enemmän tanssineillekin. Jatkamme tämän tanssin parissa myös ensi vuoden puolella. Sovellamme tanssin osallistujien tason ja toiveiden mukaan. Kaikki mukaan niin saamme tästä näyttävän ohjelmanumeron! Soveltuu myös sooloesityksiin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Toukokuu 2022

Viikko 20